Senseo Original aanbieding | Korting op Senseo

Het originele Senseo apparaat bestaat al meerdere jaren. Om deze reden zijn er veel mensen opzoek naar een Senseo Original aanbieding om dit fijne apparaat aan te schaffen. Koffie zetten is nog nooit zo eenvoudig geweest. Vul het waterreservoir en doe vervolgens de Senseo Pad in het apparaat. Tot slot kun je met een druk op de knop binnen enkele secondes geniete van een heerlijk kopje koffie met een vollere smaak dan ooit tevoren. Een Senseo koffiepad is verkrijgbaar in verschillende smaken, waardoor jouw kop koffie precies aansluit bij jouw wensen. Bekijk hieronder de beste Philips Senseo Original aanbieding van dit moment.

Huidige Senseo Original aanbiedingen:

Senseo Original

De nieuwe Senseo original is uitgekomen in drie verschillende kleuren. Je kunt dit apparaat in het blauw, rood en grijs krijgen. In minder dan een minuut zet je jouw favoriete koffie op tafel. Met behulp van de Senseo melkopschuimer krijg je de perfecte melkschuim voor een Café Latte macchiato of cappuccino. Ontdek een intensere koffiesmaak door verschillende Senseo koffiepads te proberen.

 

Een of twee kopjes tegelijk zetten
Senseo Original aanbiedingMet de Senseo original kun je één of twee kopjes koffie tegelijk zetten. De koffie die je zet is uitgerust met de perfecte trema laag. Wanneer je twee kopjes tegelijk zet, stop je twee koffiepads in het apparaat met het juiste frame. Vervolgens klik je op die knop voor twee kopjes en binnen een minuut geniet je van heerlijke koffie.

Haal het maximale uit je Senseo pad met de Senseo koffie boost technologie
Er zijn inmiddels ruim 50 verschillende smaken koffiebonen die zijn fijngemalen in jouw koffiepad. Haal het maximale uit de pads met de Senseo koffie boost technologie. Door optimale verspreiding van het water komt de smaak nog beter tot zijn recht.

Duurzaam apparaat
De Senseo Original is enorm duurzaam. Na ongeveer 30 minuten schakelt het apparaat automatisch uit als er geen interactie is geweest met het koffiezetapparaat. Op deze manier kun je gemakkelijk energie besparen.

Materiaal gebruik
Het materiaal waar de Original Senseo van gemaakt is, is voornamelijk plastic. De tuit, het waterreservoir, de lekbak en de hoofdunit zijn van plastic gemaakt. Er gaan ongeveer zes koppen koffie uit het waterreservoir. Daarna moet je hem even bijvullen en kun je direct weer koffie zetten. Er zit 1 waterboiler in en de pompdruk is 1 bar.

Senseo Original met intensity select

Senseo Original met intensity selectDit nieuwe apparaat is net zo gaaf als de normale Senseo Original. Alleen heeft dit apparaat nog een aantal extra functies. Normaal gesproken klik je op de knop om een kopje koffie te zetten. Dat werkt bij dit apparaat precies het zelfde. Het grote verschil zit hem in de sterkte van de koffie. Wil je in plaats van een normale kop koffie, liever een kleinere sterkere variant? Klik dan twee keer op dezelfde knop om een espresso te zetten. Dit zorgt ervoor dat je extra varianten koffie kunt zetten.

Zoals bij de Senseo Original aangegeven, kun je heerlijk genieten van de perfecte Senseo met Crema plus. De smaak is extra vol en daarom ook extra genieten. Dit Senseo apparaat is uitgerust met de Senseo Koffie boost technologie en is daarom een echte aanrader.

Andere Senseo apparaten die de moeite waard zijn om te bekijken

Ben je al fan van Senseo en wil je graag weten welke andere soorten apparaten er beschikbaar zijn? Meer informatie over de Philips Senseo Viva Café duo Select, De Philips Senseo Switch of de Philips Senseo Quadrante kun je terugvinden op de desbetreffende pagina. Waar de Viva en Quadrante speciaal voor koffiepads is ontworpen, kun je van de Switch gebruikmaken als je filterkoffie en koffiepads wil gebruiken.

Gave accessoires van Senseo

Naast de ideale apparaten om koffie mee te zetten, zijn er ook verschillende accessoires van Senseo. Denk hierbij aan melkopschuimers, koffiepad houders, kopjes en meer. Je kunt er ook voor kiezen om verschillende koffiepad houders te gebruiken om zo verschillende smaken uit elkaar te houden. De een houdt misschien wel meer van de normale pads en de andere wil wat sterkere of intensere koffiesmaken hebben. Zo heb je voor iedereen die koffie drinkt het juiste smaakje in huis. Een van de meest handige accessoires is misschien wel het extra grote waterreservoir. Hierin kun je extra veel water doen waardoor je minder vaak water hoeft bij te vullen. Dit is ideaal als je voor grotere groepen koffie wil zetten.

Bij welke winkels kun je terecht voor een Senseo Original

De Original is een van de meest gangbare Senseo apparaten. Om deze reden is dit apparaat dan ook bij de meeste winkels te koop. Voor de Original met Intensity select zal je wellicht iets verder moeten zoeken. Je kunt Senseo apparaten aanschaffen via Philips of Senseo, maar uiteraard ook via Blokker, Coolblue, MediaMarkt en Bol.com. Kortom, genoeg keuze als het gaat om verkooppunten. Bovenaan deze pagina hebben we een overzicht met de beste aanbiedingen van de Senseo Original en Original Intensity select.

Garantie op je koffiezet apparaat

Op de koffiezet apparaten van Senseo zit meestal 2 jaar fabrieksgarantie. Indien dit niet zo is, dan staat dat erbij vermeld. Lees daarom altijd goed de beschrijving door om verwarring te voorkomen. De apparaten worden goed getest, en zorgen voor jaren lang koffie plezier.

Veel gestelde vragen:

Is er op dit moment een Senseo apparaat aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Senseo apparaat aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je vindt alle aanbiedingen op onze website.

Zijn er Senseo Pads in de aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er Senseo Pads in de aanbieding. Bekijk onze Senseo Pads pagina voor de beste aanbiedingen.

Hoeveel kan ik besparen op Senseo?

Er is eigenlijk altijd wel een online Nespresso apparaat aanbieding te vinden. Je kan dus elk moment geld besparen op de aanschaf van een nieuw apparaat. Je bespaard echter het meest tijdens Black Friday. Black Friday valt elk jaar in het laatste weekend van november.