Senseo Original Plus aanbieding | De beste Senseo aanbiedingen

Senseo is een bekend merk als het gaat om thuis koffie te zetten en met de Senseo Original Plus aanbieding haal jij jouw nieuwe koffiezetautomaat in huis van Senseo maar dan in een nieuw jasje. Senseo is een koffiezetautomaat met pads dat in samenwerking tussen Philips en Douwe Egberts ontworpen is. In februari 2001 is de eerste Senseo koffiezetautomaat op de markt gebracht als ‘Senseo Crema’. Door gebruik te maken van een pad wordt met opgewarmd water er koffie gezet met circa 1,5 bar. Er zijn verschillende varianten van het Senseo-apparaat op de markt gebracht en inmiddels is ook het octrooi verlopen waardoor buiten de samenwerking er andere pads op de markt zijn die je ook kan gebruiken. Zo heb je meer variatie in smaak en mogelijkheden. Zo kan je ook chocolademelk maken, cappuccino en zelfs thee. Je kan jouw Senseo Original Plus aanbieding scoren bij Coolblue, Bol.com en Mediamarkt.

senseo-original-plus-aanbieding

Huidige Senseo Original Plus aanbiedingen:

Senseo Original Plus met Intensity Select

Hou je van een sterke kop koffie? Ga dan voor de Senseo Original Plus met Intensity Select. Zo kan je ervoor kiezen op deze koffiemachine om een intense kop koffie te zetten die net iets sterker is dan de reguliere kop. Als je één keer op de knop drukt krijg je een normale kop, maar duw je tweemaal op de knop dan krijg je een intense kop koffie die een stukje sterker is dan de reguliere kop. Ook met deze machine krijg je een fluweelzacht laagje op je koffie voor de beste smaakbeleving. Je kan dit model aanschaffen in de kleuren wit, zwart, roetzwart en rood.

Huidige Senseo Original Plus met intensity select aanbiedingen:

 

Senseo Original Plus van Coolblue, Bol.com en Mediamarkt

Als je naar de Senseo Original Plus van Coolblue, Bol.com en Mediamarkt kijkt, kan je tegen een scherp tarief het nieuwe model van het koffiezetapparaat Sense  o voor jouw keuken aanschaffen. Je kan eenvoudig allerlei verschillende koffiesmaken en varianten serveren door een pad in de Senseo te stoppen, de machine aan te zetten en te wachten tot hij klaar is. Vervolgens geniet je thuis van een overheerlijke kop koffie van de Senseo Original Plus. Je kan de Senseo Original Plus aanbieding aanschaffen in de kleuren mintgroen, deep black, deep redt en sprankelend wit. Met de crema plus technologie wordt er een fluweelzacht cremelaagje op de koffie geserveerd waardoor hij nog lekkerder smaakt. Alle onderdelen zijn vaatwasser bestendig, je kan tot twee koppen koffie tegelijk zetten en hij werkt eenvoudig op de netstroom.

Huidige Senseo Original Plus aanbiedingen van Coolblue, Bol.com en Mediamarkt:senseo-original-plus-aanbieding

 

Verschil Senseo Original Plus en Senseo Original

Er zit een verschil tussen de Senseo Original Plus en de Senseo Original koffiemachines. De basis van beide machines zijn hetzelfde: het zetten van koffie door middel van pads. In beide machines kan je ook verschillende pads doen om zo niet alleen één type koffie te zetten, maar verschillende smaken. Het verschil tussen de Original en de Original Plus zit vooral op het gebied van een lager energieverbruik en het materiaalgebruik. Het Plus-model is iets verder verfijnd en uitgewerkt op het gebied van techniek. Hierdoor is hij energiezuiniger dan de gewone Original en bestaat hij ook voor een groter percentage uit gerecyclede materialen. Door te kiezen voor de Senseo Original Plus kies je dus voor een milieuvriendelijkere en duurzamere variant dan als je voor de Senseo Original kiest.

Senseo Original Plus aanbiedingen

Door gebruik te maken van de Senseo Original Plus aanbiedingen betaal je niet te veel voor jouw nieuwe koffiezetapparaat. Je hebt dan het nieuwe model van Senseo Original Plus met vernieuwde technieken in huis tegen een scherpe prijs. Zo kan je genieten van de verbeterde smaak die de koffie heeft, zijn energiezuinigheid en hij is ook nu gemaakt van 90% gerecycled materiaal.

Bekijk alle Senseo apparaten: Senseo Original, Senseo Original Plus, Senseo Maestro, Senseo Select, Senseo Switch, Senseo Quadrante

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Senseo apparaat aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Senseo apparaat aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je vindt alle aanbiedingen op onze website.

Zijn er Senseo Pads in de aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er Senseo Pads in de aanbieding. Bekijk onze Senseo Pads pagina voor de beste aanbiedingen.

Hoeveel kan ik besparen op Senseo?

Er is eigenlijk altijd wel een online Senseo apparaat aanbieding te vinden. Je kan dus elk moment geld besparen op de aanschaf van een nieuw apparaat. Je bespaard echter het meest tijdens Black Friday. Black Friday valt elk jaar in het laatste weekend van november.