Senseo Maestro aanieding | De beste Senseo aanbiedingen

Een Senseo is een prachtige koffiezetmachine voor thuis. Hij is in 2001 ontstaan door een samenwerking tussen Philips en Douwe Egberts. Met de Senseo Original of de Senseo Original Plus heb je een basis koffiemachine in huis waarmee je overheerlijke koffiezet. Maar als je kiest voor de Senseo Maestro aanbieding dan ga je voor een vernieuwing met meer mogelijkheid en kwaliteit die naar een hoger level is getild. Zo is er een indicatielampje voor het ontkalken toegevoegd. Maar ook zit er een geheugenfunctie in en het waterreservoir heeft meer capaciteit, namelijk 1,2 liter. Hierdoor hoef je minder vaak naar de kraan te lopen om je reservoir te vullen. Je kan de Senseo Maestro aanschaffen in de kleuren rood, kasjmiergrijs, wit en zwart. Je scoort deze aanbieding bij de beste Senseo aanbiedingen van Coolblue, Bol.com en Mediamarkt. En je kan jouw visite ook verwennen met een heerlijke kop koffie vanwege zijn nieuwe technologie zoals de Intensity Select mogelijkheid zonder dat jij jouw perfecte stand kwijt bent, omdat er ook een geheugenfunctie op zit.

senseo-maestro-aanbieding

Huidige Senseo Maestro aanbiedingen:

Senseo Maestro met Intensity Select aanbieding

Senseo bestaat al sinds 2001 en is tot stand gekomen door een samenwerking tussen het koffiemerk Douwe Egberts en Philips, een fabrikant van elektronica. In de loop van de jaren heeft het koffiezetapparaat Senseo meerdere vernieuwingen gekregen. Nu is de Senseo Maestro met Intensity Select aanbieding op de markt, waarmee je nog meer gebruiksgemak ervaart. Met één druk op de knop kan jij jouw favoriete koffiesterkte selecteren. Hierdoor kan je zo gewenst een normale koffie drinken maar je zet in een handomdraai ook een espresso. Zo is deze Senseo niet alleen geschikt voor jezelf thuis, maar ook je visite kan je verwennen met een heerlijke bak koffie. De Senseo Maestro aanbieding vind je bij de beste Senseo aanbiedingen bij Coolblue, Bol.com en Mediamarkt.

Huidige Senseo Maestro met intensity select aanbiedingen:

 

Senseo Meastro van Coolblue, Bol.com en Mediamarkt

Je kan met de Senseo Meastro van Coolblue, Bol.com en Mediamarkt een prachtige nieuwe koffiezetmachine in je keuken neer zetten. Het is de variatie en kwaliteit die je altijd al thuis hebt willen hebben. De originele Senseo is met de Senseo Maestro naar een hoger niveau getild vanwege zijn gemak. De geheugenfunctie, een groter waterreservoir en het indicatielampje voor het ontkalken maakt het gebruik van de koffiemachine een stuk aangenamer. Dit model van Senseo is gemaakt van 80% gerecycled plastic, hij verbruikt 42% minder energie en schakelt automatisch uit als je hem niet gebruikt. Je kan kiezen uit verschillende koffiepads om te gebruiken. Er zijn ‘reguliere pads’ zoals de  classic, de gold intense, de strong, mild, decaf, extra strong en espresso. Maar er zijn ook specials van Senseo waar je uit kan kiezen, zoals het café latte, cappuccino choco en Milka choco pads. Vind jouw perfecte combinatie bij de beste Senseo aanbiedingen bij Coolblue, Bol.com en Mediamarkt.senseo-maestro-aanbieding

Huidige Senseo Maestro aanbiedingen van Coolblue, Bol.com en Mediamarkt:

Senseo Maestro aanbiedingen

De Senseo Maestro aanbiedingen kan je vinden bij Coolblue, Bol.com en Mediamarkt. Met de vernieuwde technologie heb je een schuifregelaar voor de Intensity Plus-technologie. Hiermee kan je de optimale extractie van jouw koffie bepalen en daarmee zet je een overheerlijke espresso. Dit model schakelt automatisch uit als hij enige tijd niet gebruik wordt, zo bespaar je onder andere energie. Met de geheugenfunctie kan je het recept opslaan waardoor je perfecte kopje altijd beschikbaar is. Door het grote waterreservoir van 1,2 liter kan je met gemak 8 koppen koffie zetten zonder dat je tussentijds hoeft bij te vullen. Er zit een indicatielampje op waarbij de Senseo Maestro aangeeft wanneer hij ontkalkt moet worden. En met één druk op de knop kan je kiezen tussen verschillende koffierecepten. Zo zit je niet verplicht aan één type koffie of smaak, maar kan je eindeloos variëren.

Bekijk alle Senseo apparaten: Senseo Original, Senseo Original Plus, Senseo Maestro, Senseo Select, Senseo Switch, Senseo Quadrante

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Senseo apparaat aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Senseo apparaat aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je vindt alle aanbiedingen op onze website.

Zijn er Senseo Pads in de aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er Senseo Pads in de aanbieding. Bekijk onze Senseo Pads pagina voor de beste aanbiedingen.

Hoeveel kan ik besparen op Senseo?

Er is eigenlijk altijd wel een online Senseo apparaat aanbieding te vinden. Je kan dus elk moment geld besparen op de aanschaf van een nieuw apparaat. Je bespaard echter het meest tijdens Black Friday. Black Friday valt elk jaar in het laatste weekend van november.