3 originele relatiegeschenken

0
976

Veel zakenmensen verassen hun zakenpartners aan het eind van ieder jaar met een leuk relatiegeschenk. Het kan door de jaren heen echter steeds lastiger geworden zijn om een origineel relatiegeschenk voor je zakenpartners te bedenken. De traditionele fles wijn is immers leuk, maar bepaald niet origineel meer! Des te origineler een relatiegeschenk doorgaans is, des te groter is ook de kans dat anderen hierover zullen praten. Dit kan zodoende helpen bij het verruimen van je naamsbekendheid.

Tip 1: kies voor bedrukte koffiekopjes

Een van de mogelijkheden die je hebt bij het bedenken van originele relatiegeschenken, is het bedrukken van koffiekopjes. Een koffiekopje komt immers altijd van pas op de werkvloer en is daarbij origineler dan een fles wijn. Koffiekopjes met een logo laten bedrukken doe je tegenwoordig heel eenvoudig online. Er zijn verschillende aanbieders van dergelijke koffiekopjes.

Tip 2: maak je relatiegeschenk persoonlijker

Naast de mogelijkheid om koffiekopjes van een logo te voorzien, is het raadzaam om je relatiegeschenken te personaliseren. Zorg er bijvoorbeeld voor dat er een korte, persoonlijke boodschap aan het relatiegeschenk voor zakenpartners wordt toegevoegd. Denk aan een leuk kaartje of een foto, waarop je in een paar zinnen duidelijk maakt hoe waardevol de samenwerking met een andere partij voor je is. Op deze manier voelt een zakenpartner zich gewaardeerd, wat jullie band goed zal doen.

Tip 3: stel een leuk vakantiepakket samen

Relatiegeschenken worden doorgaans voorafgaand aan een vakantieperiode aan zakenpartners gestuurd. Denk aan de feestdagen in december, de zomervakantie, enzovoorts. Het kan zodoende origineel zijn om een leuk vakantiepakketje samen te stellen. Kies voor een badlaken met het logo van je organisatie, in combinatie met een leuk tijdschrift, een bon voor een avondje borrelen buiten de deur, enzovoorts. Op deze manier heeft je zakenpartner alle gelegenheid om even heerlijk uit te rusten tijdens de vakantie!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here